Wyświetl pojedynczy post
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2021, 12:45
Ciekawe czy kiedykolwiek będzie w tym klubie normalnie.

Nasi właściciele się uczą i co jakiś czas zaliczają przewrotki, do tego nie dali sobie komfortu otoczenia się specjalistami.

Mamy jedną wieczną wojne w mediach. To nie jest rodzaj popularności jaka nam pomaga.
Znając życie znów za jakiś czas ktoś z właścicieli będzie udowadniał jaki to potężny mamy ekwiwalent reklamowy.
Chciałbym aby raz poinformowano ile konkretnie złotówek z tego otrzymaliśmy.

Klub wie, ze sola Wiły są kibice i bez nich tego klubu nie ma, zwłaszcza finansowo. Te wszystkie wojny w mediach to próba przypodobania się, czasem bardzo na siłe i w kuriozalny sposób. Czasem trzeba podjąć niepopularne decyzje, kibic to nie jest dobry zarządca.

W mediach wypowiadają się właściciele, prezes jest mocno wycofany. A powinno być raczej na odwrót. Do tego te wszystkie pyskówki na twitterze to już jest po prostu za dużo za dużo. To nie jest nowoczesność. To jest rozmienianie się na drobne i to dosyć unikatowe nie tylko dla naszej ligi.

Ws. Buksy, każdy moze powiedzieć wszystko bo słowa są nie do zweryfikowania, mówię tu o rewelacjach ojca zawodnika. Sprawa jest prosta, nikt nie jest ważniejszy niż klub i nastolatek wraz ojcem, żeby nie wiem jak chłopak był utalentowany nie mają prawa klubu tak wodzić za noc czy domagać się aby gracz został ultra priorytetem klubu i wszystko dopasowywać do niego. Mnie podejście Pana Buksy trochę przeraza(jestem ojcem), bo wymienia jak biznesmen koszty jakie poniósł, euro, którego nie zarobił a gdzieś tam głeboko jest jego syn.
Odpowiedz cytując