Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2021, 21:09
czaro napisał(a):Wyświetl post
Chyba każdy się tego trochę spodziewał.

Jestem ciekawy wersji drugiej strony, pewnie w sierpniu przeczytamy wywiad z Buksą. Natomiast nie spodziewam się, żeby ocena jego zachowania była inna.

Cóż. Szerokiej drogi, było nie całować herbu. Nikt nie zmuszał do deklaracji i udziałów w filmach promocyjnych w roli następcy Błaszczykowskiego. Słabe to zachowanie. Taki miał to być poukładany młody człowiek, może nauczy się niczego nie deklarować. Casus Mączyńskiego.

Wiem, że kibicowanie to emocje, ale źle życzyć nie należy nikomu. Wiem też, że dziennikarze (publicyści?) bywają różni, czasem celowo podsycający te emocje, aby wywoływać wokół siebie zainteresowanie, ale też nie ma sensu ich lżyć. Szanujmy się.

Milej by mi się żyło, gdyby w pyskówki nie wchodziło też trio, np. JK nie pisał dziennikarzom, że nie mają matury, kiedy ci krytycznie oceniają występ drużyny w meczu z Piastem. Bo czasem jest to po prostu małe.
Ale proszę mi tu nie obrażać Mączyńskiego, bo w jego przypadku pojawiło się wiele wątpliwości, czy przypadkiem potężnej Marzenie S. błysnęło w oku, gdy zobaczyła pół miliona ojro od Legii. W przypadku Buksy sprawa wydaje się dosyć jasna. Odszedłby w lipcu pobierając kontrakt juniorski-nie to nie, może sobie decydować, a teraz odchodzi jako ludzki odpad oszukując Wisłę na 40k miesięcznie. A podobno taka dobra rodzina...
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując