Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2021, 15:22
Wkur(%*(%*w mi nieco minal... ale tylko nieco... wiec pora napisac kilka zdan na temat tego meczycha.

Spotkanie dla przecietnego widza palce lizac. Dla kibica Wisly jakis czarny sen.

Z jednej strony moglismy postawic kropke nad ich - dwie poprzeczki, dwa strzaly z obu stron pola karnego ktore przeszly obok slupka (Carlos z lewej i Forbes z prawej), do tego ze 2-3 razy gydby byly lepsze podanai to bylyby 100tki.

Z drugiej niepodyktowany karny, ktory nalezal sie nam jak psu buda, a potem karny, ktory bedzie bez dwoch zdan aspirowal do miana farsy roku.
I z trzeciej paskudne bledy. I pierwsza bramka i druga bramka to zasluga indywidualnych bledow. W pierwszym przypadku....Frydrycha i Zhukova. W drugim Buchalika (jprdl).

Pomijajac wynik... Te pol godziny kiedy Piast zostal stlamszony i nie mial nic do powiedzenia bylo bezcenne i pokazuje sposob myslenia. Pozniej niestety wkradlo sie poczucie ze to juz jest zamkniety mecz i trzeba dokopac do konca. A pozniej przy 3:2 niepotrzebne nerwy.
Bezcenny mecz do analizy i wyciagania wnioskow.

Wygrany tego spotkania? Starzynski. Moim zdaniem bardzo, moze nie dobry, ale poprawny debiut. Kilka fajnyhc zagran i widac, ze pod okiem Kuby ten chlopak ma szanse na bardzo szybki rozwoj. Ja widze w nim postepy w porownaniu do sparingow. A to raptem 2 tygodnie. Juz sie doczekac nie moge jak dostanie szanse od poczatku i zdecydowanie bym Yawa przesunal na lewa strone.

Plewka jeden glupi blad, ktory mogl sie skonczycbramka, na szczescie nei skonczyl.

Poza tym zobaczylem to czego sie spodziewalem. NAwet w tych gorszych momentach dobrze sie ogladalo Wisle, oko sie cieszylo. I zawodnicy rowniez sie cieszyli gra. Widac to po Sadloku i Burlidze. I nie chodzi mi o ich bramki/asysty, ale ogolnie ich "obraz".

Jest na czym budowac. Jest przed ta druzyna przyszlosc.
Odpowiedz cytując