Wyświetl pojedynczy post
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2021, 22:59
Lodu trochę dla wszystkich którzy krytykują drużynę.

Pierwsze dwa kwadranse to był gwałt zbiorowy na Piaście. Tylko Silva nie chciał sobie puknąć. Dawno nie widziałem żeby ktoś tak zeszmacił przeciwnika. Może Bayern w niektórych meczach.
Karny na Forbsie - karny to nie gol, ale pewnie jakieś 80% szans na gola. Dodatkowo wkurzenie na błędną decyzję sędziego.
Dwa gole Piasta to był przypadek - nie rozklepali nas tylko w pierwszej Świerczok odwalił kamikadze i mu się o dziwo udało, potem ten babol. Psycha trochę siadła ale przez kolejne 3 kwadranse pomimo lekkiej przewagi Piasta to my mieliśmy klarowniejsze sytuacje. Nie było obrony Częstochowy (poza nielicznymi momentami). Gdyby nie ten karny z kapelusza to Piast nir strzeliłby gola. Zwłaszcza w sytuacji anulowania karnego Piast siadłby.

Nie miałem wrażenia, że nasi przez ostatnie minuty słaniali się na nogach tak jak to było za Skowronka. Pomimo takiej intensywności w I połowie. Może złapią większą świerzość przez ten tydzień i będzie jeszcze lepiej.

Nie chcę zbytnio bronić Buchalika ale kiedy on po raz ostatni zagrał poważny mecz? W dodatku przez pierwsze pół godziny tylko przyglądał się grze, Szkoda że to Broda nie dostał szansy.

Generalnie jestem optymistą na dalszą część sezonu
Odpowiedz cytując