Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2021, 16:36
nie widze jakoś pola to kłótni

Hall przyszedł i wydawał się od początki ogórkiem... Oczywiście tacy zawodnicy, już nie raz, pokazywali, że Eklape zjadają na śniadanie... niestety jesteśmy ogórkową liga... gdzie szrot z zagranicy potrafi robić za gwiazdę...
To nie wina klubu i trenera Hyballi, że zawodnik nie podjął rękawicy na treningu!!! Tylko od razu wyjechał... Przecież to jest jakiś ewenement na skalę światową aby po kilku treningach nowy zawodnik wyjechał... Dostał od trenera zajęcia indywidualne gdzie mógł dojść do formy... ale nie lepiej poddać się...

Hyballa wymaga na treningu i to bardzo dobrze. Jak trenujesz tak grasz... mam już dość oglądania zawodników zarabiających fortunę (jak na średnią krajową pensję), którzy w 65 minucie meczu oddychają rękawami...

Mam dość kompromitujących porażek w Pucharze Polski gdzie zawodnicy z eklapy przegrywają z pierwszą czy drugą ligą...

Oczekuje walki na boisku i walki o zwycięstwo w każdym meczu!!!
Mam świadomość jakich mamy zawodników i na co nas stać... nie wymagam cudów tylko walki na miarę naszych możliwości... Żaden kibic nie może mieć pretensji o porażkę gdy zawodnicy grali i walczyli, patrz ostatni mecz z Legią... Nie można mieć pretensji do słabszego zawodnika, który przegrał ale walczył...

Jest zasadnicza różnica czy zajmiemy 8 czy 12 miejsce... i nie chodzi o kasę, a o sportową rywalizację.
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 26.01.2021 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując