serek.c2 napisał(a):

Trochę się z tym budżetem transferowym kolega zagalopował
|
a sam Frydrych przypadkiem nie kosztował wiecej, niz budzet transferowy polowy klubów?
pytam, z ciekawosci, bo kwota ktora latala swego czasu po TT jest kwota poza zasiegiem przynajmniej 10 klubów z Ekstraklasy
Karherop napisał(a):

No i co to zmienia? Pomijam fakt, że to było wczoraj aktualne, dziś już jest niekoniecznie.
Od roku jest covid ktory torpeduje budżety większych klubów (Warta pewnie nawet tego nie zauważyła). W szczególności Wisły.
Nasza kadra to 30 zawodników. Ktoś chce zrobić rewolucje kadrowa mając tyle drewna który zajmuje listę płac?
W świetle tego ruchy transferowe trzeba oceniac po prostu z dużym dystansem.
|
No i wlasnie stad pytanie po co? Po co nam Hall, ten cały Kone i tego typu wynalazki, mamy 1 bardzo dobrego stopera, 1 niezlego (tu , przyznaje, mylilem sie co do Mehremica, daje rade)
jest Szota ktory radzil sobie neizle przez rok w 1 lidze, Hoyo, Sadlok ma 32 lata wiec tez blizej mu do gry w srodku niz biegania z boku od pola karnego do pola, po co na sile nam kolejny, stoper
Tak samo nie rozumiem wypozyczania na pol roku mlodego napastnika gdzie mamy 4
To jest sezon na weryfikacje możliwości i wyczyszczenie kadry a nie na polroczne wynalazki
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"