Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2021, 11:15
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Nie dość , że Szymon to jeszcze z Radomia...

Tekst tak słaby , że szkoda na niego czasu. Napisany pod tezę " piłkarz dobry, trener zły".
Poczytał dzieciak wypowiedzi menago piłkarza i tyle mu wystarczyło żeby wysmarować ten paszkwil, po co zagłębiać się w temat, wystarczy mi to co powiedział menago.

Cała logika polskiego dziennikarstwa - przegrywanie w pucharach z pasterzami - piłkarze nie przykładają się do treningu , lenie itp. Piłkarz porzygał się na treningu z wysiłku - trener zamordysta, trening z lat 90 ...
Normalny tekst, nie wiem o co Ci chodzi. Uderza w piłkarza, który przestraszył się intensywności i poddaje w wątpliwość (nie ocenia ani pozytywnie, ani negatywnie) dużą intensywność treningu.

Ja osobiście też mam wrażenie, że treningi w polskich klubach często są z reguł zbyt lekkie.

Na mocnym treningu swoje drużyny z dobrym skutkiem buduje np. Fornalik. Trzeba jednak pamiętać, że czasem ma się do czynienia ze słabym materiałem piłkarskim, także fizycznie, który nie podoła mocnemu obciążeniu. Te prowadzi często do braku świeżości i fali kontuzji.
Odpowiedz cytując