skarabeus napisał(a):

Lucjusz,
jak z kogos kompleksy wychodza do z ciebie.
Pretensje miej do sztabow szkoleniowych, ktore nie potrafily z Alana wykrzesac tego co zrobiono w Plocku.
Natomiast to co napisales, w calej rozciaglosci, pasuje do zydowni a nie Wislaka.
Ja bardzo chetnie zobacze Alana w Wisle w lipcu jako 3 obroncy, jesli zaakceptuje ten fakt i potrzebe walki o sklad.
|
Nie mam żadnych pretensji, cieszę się, że nie ma go z nami. Oby tak zostało.
edit:
czytam a tu dalej rozkiminy ze Alan bylby dobry do pary z Frydrychem :/ ludzie opamiętajcie się, niech zostanie w tym płocku, już wole żeby raz na 3 sezony właśnie nam wturlał to jedyną bramkę od łokcia niż hańbił Białą Gwiazdę. To jest moje zdanie, możecie sobie stawiać go na równi z Błaszczem czy Sobolem ha-tfu, ale nie wymagajcie tego od innych.
fantom chicago napisał(a):

Tez uwazam , ze lucjusz to jakas wypucha z gorszej strony Blon. Alan nie chcial odchodzic z Wisly, lecz kierownictwo mialo inne plany. Na srodku z Frydrychem tworzyliby mocna obrone.
Aporownanie z surma , ktory calowal elke do Alana , ktory nie okazywal radosci po golach strzelonych Wisle to juz zupelne nieporozumienie.
|
heh tak jestem pejsarzem bo nie uważam anala za bohatera narodowego :/ ludzie zejdźcie na ziemie.
STOP KOMPLEKSIARZOM na wzór korzymów i innych koron kielec :]
PAWEŁ napisał(a):

|
Nie chce się wcinać w dyskusje. Akurat uważam, że Alana nie powinnismy obrażać bo na to nie zasłużył. Po prostu kopał się po czole najlepiej jak potrafił. Ale jeżeli ktoś widzi Alana z powrotem u Nas to chyba jest po.......ony. No sorry albo idziemy do przodu albo ciagle będziemy trwali w marazmie. Aż przyjdzie taki czas gdy będziemy grali sparingi z bardzo silnym przeciwnikiem typu Wyspy Owcze bo jacyś pasterze z dalekich stepów bedą zupełnie nie osiągalni. Ale bedą tacy osobnicy którzy bedą widzieli Alana w drużynie. To po kiego grzyba było zatrudniać Hyballe ? Trzeba było wziasc wesołego Tadka było by i śmiesznie i tragicznie
|
Przeczytajcie po kilka razy ci, którzy widzą go u boku Frydrycha czy nawet na ławkę :]
s1mone napisał(a):

|
Odpaliliśmy go to miał coś do udowodnienia. Tak działa ludzka psychika. Śmieszny jesteś, że się go czepiasz, że dobrze z nami grał. Sobol też w pierwszym meczu przeciw nam w Górniku się dwoił i troił. Chciał udowodnić, że za wcześnie mu podziękowano. Kompleksy? Nie sądzę.
|
Nie porównuj charakteru WOJOWNIKA - naszej legendy, do kompleksiarza kopiącego się po goleniu - słabe to