"W bród" proszę Szanownego Przedmówcy

. Co do dalszej części - mam nadzieję, że nie będziemy znowu patrzeć na system z trójką obrońców, bo jak słusznie zostało zauważone, nie mamy w składzie zawodników mogących grać na klasycznych wahadle. Jak się do tego uwzględni indolencję taktyczną 99% zawodników w E-klapie do gry trójką z tyłu, to ja nie chcę takich eksperymentów przerabiać po raz kolejny. Paradoksalnie, dzięki temu transferowi mamy spokój w kwestii środka obrony (czyli nawet, jak za chwilę zawodnicy zaczną łapać kartki/kontuzje, to para nominalnych stoperów będzie zawsze, bez konieczności łatania środka bocznymi obrońcami). Patrząc trochę szerzej, to zaczynamy mieć naprawdę dużo obrońców w drużynie - samych SO jest 5 (liczę Hoyo), na prawej obronie 3 (może któregoś pożegnamy), lewa wygląda trochę słabiej. Nie wiem, jakie wynagrodzenia pobierają ci piłkarze, ale nie zakładam, że każdy z nich wyciąga po 20k EUR, żeby rujnować budżet, a konkurencja do składu + nowy trener pozwalają nieśmiało rokować, że jakieś pozytywne efekty z tego mają szansę wyjść.