Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2021, 13:25
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
To Balicki jest jeszcze w ogóle na kontrakcie? masakra, kto tego ananasa wypatrzył i wykupił.

Co do Tugermana to z jednej strony "gorzkie żale" po jego odejściu już chyba zapomniane, zwłaszcza jeśli się przyjrzeć kolejnym miesiącom jego kariery piłkarskiej - czy raczej kariery szpitalnej. Szkło.

A z drugiej strony. To wyraźnie był piłkarz z innego świata, więc w naszej gównolidze mógłby nawet tylko stać w polu karnym i zbytnio się nie przemęczać i do 10 bramek może by dobił. Hyballa mógłby mu dać trochę taryfy ulgowej na treningach bo to jest normalnie inny poziom jak chodzi o umiejętność gry w piłkę - jak Kuba jak Frydrych.

p.s. ja oczywiście jestem fanem Tugermana.
Przecież jak Hyballa pozwoli jednemu zawodnikowi człapac to rozwali sobie całą koncepcje gry a i pewnie w dłuższej perspektywie cała szatnie.

Nie masz zdrowia - nie grasz u Hyballi. Myślę że nawet Kuba będzie wchodził głównie z ławki, o ile nie wejdzie na swój top przygotowań.

Turgeman nawet jeśli lub ciężka pracę w ofensywie to po 2 tygodniach byłby rozwalony.

tedyy napisał(a):Wyświetl post
Na kontraktach mamy 30 zawodników jeżeli nikt nie odejdzie to cięzko dołożyć następnych ze względów finnsowych
Sądzę dokładnie tak samo. Trzeba się pozbyć Beqiraja, może oddać na wypożyczenie Abramowicza. Może perspektywa przyspawana do ławki zwolni kontrakt Niepsuja.

Widać że Wisła mocno walczyć o zawodników z kontraktami wygasajacym latem 2021. Stąd na pewno pomysły Młyńskiego i Urygi.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 10.01.2021 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując