Wyświetl pojedynczy post
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2021, 09:24
Tyle wpisów, tyle dyskusji, czy Buksa zostanie czy nie zostanie. Nie wiem, czy nie za bardzo w chwili obecnej temat jest wart takiego zaangażowania.
Nie odbieram Buksę jako oszusta, ale jako chłopaka, który mentalnie czuje się Wiślakiem i jako dziecko, czy nastolatek po prostu gra w klubie, któremu kibicował od zawsze.
Z drugiej strony jednak kolega liczy się ze zdaniem ojca, z którym jest chyba nawet silniej związany niż z mliłością do Wisły. Nie wiem czy pamiętacie, jakie było Wasze pojmowanie świata, poziom emocji i rozumienie konsekwencji w wieku 17 czy 18 lat...
Dlateo wiem, że cokolwiek się wydarzy, nie będzie jego decyzją a decyzją jego rodziców, czy też samego ojca.
Jeśli zostanie z Wisła, to chyba tylko z przyzwoitości i utrzymania gentleman agreement. Jeśli odejdzie to też nie powinna byc to niespodzianka.
A to, że Wisła "zawaliła"? Chyba po prostu nikt w klubie nie pomyślał, że jesli ktoś robi sobie zdjęcie z w koszulce 2023 i do tego z ikoną Klubu, to może w ogóle myśleć o odejściu. Przecież sponsorzy przychodzą własciwie wyłącznie ze względu na Kubę. I tu był błąd myślowy. Tyle.
Nie ma co się łamać. Nie takie gwiazdy i to w szczycie formy traciliśmy. Potencjalnie stracimy zarobek, ale z drugiej strony z niewolnika nie ma pracownika.
Odpowiedz cytując