Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2020, 13:46
Kolokwializm. Pisząc 'ligi' miałem na myśli jego rodzimą ligę, gdzie niestety ostatnimi czasy w podstawowym składzie to on tylko grywał. A może jednak stety, bo inaczej by do nas nie trafił.

Ja oczywiście się zgadzam, że jest w tej drużynie potencjał. Nie zgadzam się tylko, że Chuca taki mega fatalny (przykład), a Yeboah taki zajebisty.

Między nimi nie ma takiej różnicy jakościowej, której nie dałoby się zasypać ciężką pracą. U Hyballi szybko wyjdzie komu się chce, a kto będzie leserował. Podejrzewam, że cechy wolincjonalne przy sposobie gry zespołów Hyballi mogą okazać się ważniejsze niż same umiejętności. A i te przy odpowiednim treningu można poprawić. Trener musi sam ocenić kto jest w stanie wykonać ten sławetny krok do przodu i wejść na wyższy poziom, a kto już nic więcej nie jest w stanie się nauczyć.

Oczywiście nie twierdzę, że Chuca nie zostanie odpalony zimą, ani nie jestem jakimś wielkim fanem jego gry. Po prostu zawsze serdecznie mnie bawią te forumowe wypociny pt. kogo należy odpalić, a kogo nie
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.12.2020 o godz. 14:09.
Odpowiedz cytując