Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2020, 18:12
Jak dla mnie to piłkarze są pod kreską, zaś trener Hyballa ma duży kredyt zaufania.

O ile przy Skowronku można było powiedzieć, że trener nie wyciąga z zawodników wszystkiego co najlepsze. Jakby nie spojrzeć trener podejmował momentami dość dziwne ruchy zaś treningi pozostawiały wiele do życzenia (często wolne od treningów). Poza tym od dłuższego czasu graliśmy w klasycznym dla eklapy stylu, czyli stylu chaosu...

Trener Hyballa w wywiadach prezentuje się dobrze. W poprzednich klubach wykonał kawał dobrej roboty. Jest nadzieja na lepsze granie. Widać, że nasz nowy trener stawia na przygotowanie kondycyjne i taktykę. Nie przypadkowo juz w pierwszych dwóch meczach było widać rękę trenera i ten jego gegenpressing! Kiedy ostatnio mieliśmy trenera, który wpoił naszym piłkarzom jakieś schematy taktyczne?!

Dla mnie Hyballa na starcie wygląda lepiej niż Petrescu jak do nas przychodził. A przypomnę, że Petrescu po odejściu od nas awansował do LM... My oczywiście nie mamy takich ambicji...

Dla mnie najważniejsze aby drużyna solidnie trenowała, a przez to, co oczywiście rozwijała się... To jest liga zawodowa a nie amatorska!!! Jak jakiemuś piłkarzowi nie pasuje to wypad z baru...
Odpowiedz cytując