Wyświetl pojedynczy post
dziki
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2020, 11:02
R33 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak napisał @Karherop - o Dawidowskiego wtedy dużo klubów zabiegało. Z Zieńczukiem było podobnie, wtedy dobry lewy skrzydłowy w Polsce był na wagę złota. Żaden pakiet.

PS: Te transfery z zimy i lata 2004 r. Chyba najlepsze dwa okna za czasów Cupiała. Że też musieliśmy Real trafić....
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jasne, bo Alan grał w Wiśle jako środkowy obrońca i dlatego wszyscy wymagali od niego strzelania bramek.

Niektórzy na forum cały czas bronili Alana spotykając się ze śmiechem tych, którzy teraz za nim tęsknią.
A widzisz, ja byłem trochę zły, że go nie zostawiono. Uważałem - i wciąż uważam - że młodzi, którzy robią błędy mają czas na to, żeby tych błędów się wyzbyć przy dobrym towarzystwie.

Teraz Alan byłby znakomitym rezerwowym środkowym - czy też trzecim, grającym sporo przeciw gorszym zespołom. Ale nie sądzę, żeby chciał wrócić nie mając pewnego składu ;-)

Chętnie widziałbym w najbliższym czasie duet Frydrych - ktoś młody, np. Hoyo. Niech się uczą od lepszego i doświadczonego. Na ławce przydałby się jednak dobry i doświadczony gracz, żeby w razie czego wejść i z miejsca się ogarnąć na boisku. Poprzez 'dobry' nie mam na myśli grajka wybitnego, ale 'niezłego', który nie .......nie byle babola i będzie grał dobrze taktycznie.

Idealny układ.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując