Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2020, 08:58
ogryzek,

ilosc emotikonek swiadczy ze mam z ciebie beke dla mnie jestes zwyklym trollem

"na podstawie faktow zmienilem zdanie o skowronku"

Hit roku
Nie pograzaj sie juz, starczy ;-)

Jaroo,

Cytat:
Serio niektórzy uwazają, że ten trener zdziała cuda z Wisłą i że po jednym dniu już tyle zmienił? Kurła, to ja się boje co to będzie po tygodniu treningów z nim, pewnie włączamy sie o walkę o mistrza za tydzień, a od nowego roku juz transfery pod faze grupową LM.
Naszym problemem jest własnie .......enie takich kocpolów, podniecanie się pilkarzem, który dwa razy pod rząd kopnie prosto piłkę, szukanie talentu w gównie - nikogo nie urażając (tak jak robiono z Drzazgi lepszego od Piątka czy talent na miare Lewego bo 5 bramek strzelił w kilku meczach), ze Stolarczyka robiliście Boga, później ze Skowronka robiliście Boga jak nie przegral 8 meczów pod rząd, jak przejął klub w zapaści i gra zaczęła wyglądać lepiej nawet na początku gdy przegrywał, a później to już w ogóle jak zaczał wygrywać to zajebisty trener.

A później mieszacie tych samych ludzi z blotem. We łby się jebnijcie. To jest wlasnie patologia, myślenie życzeniowe, życie marzeniami, podpasowywanie pod swoje schizy całych teorii, tak jak wiatr zawieje to gadacie. Sobolowi szło dobrze w Wisle Plock to było gadanie, że tylko dzięki niemu drużyna Skowronka punktowala i że to prawdziwy trener i ojciec "sukcesu", zaczał w Płocku przegrywać to już .... z nim, .... nie trener.
Do reszty sie nie bede odnosic, bo to dyskusja w stylu "wole blondynki niz brunetki".

Ale tego typu wypowiedzi adresuj do konkretnych osob, bo wrzucasz do tego wora cale forum. A ja np nie chce byc w jednym rzedzie z takim ogryzkiem stawiany Czy nawet w jednym zbiorze ;-)

Ja o parodyscie od poczatku bylem sceptyczny i oczywiscie docenialem serie zwyciestw i utrzymanie w lidze, ale juz wtedy pisalem, ze po takim czasie druzyna powinna miec swoj styl, jakiekolwiek schematy a tego nie bylo. Juz wtedy widac bylo ze druzyna z meczu na mecz slabnie i ja o tym pisalem praktycznie w kazdym meczu ,bedac przez takich troglodytow jak krysztalek czy ogryzek mieszany z blotem

Nie uwazam Hyballi z cudotworce. Uwazam w przeciwienstwie do parodysty za TRENERA. Cudu nie dokonal. Po prostu poukladal to co mozna bylo poukladac na juz. I poprosil o realizje tego, co zawodnicy potrafia.
Hyballa sam mowi, ze Wisla ma duzy potencjal. Nie sadze, aby celowo nakladal sam na siebie presje wynikow, gdyby tak nie bylo. To nie jest kurtuazja skierowana do kibicow tylko realna ocena sytuacji.

Ja tutaj pisalem wielokrotnie, ze wyniki skowronka sa duzo ponizej stanu i mozliwosci. Przypomnij sobie te wypowiedzi takich ogryzkow i krysztalkow, ze problemem nie jest trener tylko brak umiejetnosci u zawodnikow.

Jak sie okazuje to ja mialem racje, bo umiejetnosci u zawodnikow cudownie wrocily w jeden dzien obecnosci nowego trenera.
I nowy trener wskazal, ze sa problemy kondycyjne. Niespodzianka? Czyli jednak skarabeus mial racje piszac o tym juz w sierpniu? A potem we wrzesniu i pazdzierniku?

Hyballa ma swoje ograniczenia i wady, bo gdyby ich nie mial nigdy by do Wisly nie trafil. Pytanie czy bedzie potrafil te problemy rozwiazac i czy szatnia pojdzie za nim. Moim zdaniem pojdzie, bo Ci zawodnicy maja swiadomosc, ze bez wynikow ciezko bedzie im isc do przodu z kariera. Moze tylko Yeboah obecnie jest na dobrej drodze do transfery do lepszego klubu.

A co do mieszania z blotem. Mamy za soba jeden mecz i juz widac jakis zamysl gry. Cos czego parodyscie nie udalo sie przez rok osiagnac. Zobaczymy jak beda wygladac nastepne mecze, ale na pewno Trener zasluguje na kredyt zaufania i spokojna wiosne. Jak druzyna zacznie wygladac jak za parodysty to o tym napisze Pewnie jako jeden z pierwszych, bo krysztalki i inne ogryzki beda dalej tkwic w uwielbieniu.
Odpowiedz cytując