Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2020, 12:33
Jestem ZADOWOLONY z posatawy drużyny - nie wyniku, szczególnie, kiedy DOŚRODKOVIA strzeliła znów nieprzepisowo gola (pamiętacie 1:2 na R22 i spalonego tego obrońcy lechii gdansk).

Jestem zadowolony, że mimo wielu problemów, mimo zajechania przez poprzedniego trenera drużyna walczyła i była zdecydowanie lepsza do momentu zejścia Forbsa (kretyńskie zachowanie).

Pejsy nauczone przez probieża padać na glebę i wyć, szkoda, że SZOT dostroił się do tego poziomu, powinien plaskacza zebrać od Błaszcza - nam nie przystoi takie zachowanie. Podobnie Niepsuj swego czasu. To sztuczki probieża i dośrodkovii - trza zdecydowanie tępić takie zachowania.

Anulowany karny - PRAWIDŁOWO
karny dla nas - PRAWIDŁOWO
hanka - nie powinien dokończyć meczu
Lis w 98 minucie powinien otrzymać czerwo co by i tak nic nie zmieniło bo była minuta do końca
faul na Zukovie przy golou dośrodkovii książkowy

=====
Wynik analizy: ZOSTALIŚMY ZNÓW OKRADZENI W DERBACH Z PUNKTÓW.

Powórzę, choć to gdybanie bezsensowne: z Kubą Błaszczykowskim w składzie wygralibuśmy ten mecz spokojnie.

Jestem dumny, że mamy takie postacie jak Kuba czy Boguski, wcześniej: Brożek, Głowacki i wielu innych, nawet Wasyl podszedł do derbów jakby był u nas od lat - to MAGIA BIAŁEJ GWIAZDY, po drugiej stronie natomiast obsrańcy, zakompleksione barany z probieżem na czele - tym się różnimy, tak mimo pieniędzy nikt nie chce nawet grać... kogo oni ściągneli poważnego? Potrafią same odrzuty słowackie wstawiać, tak probież Polaków promuje tpfuuu
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 05.12.2020 o godz. 12:39.

Odpowiedz cytując