Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2020, 10:12
Graliśmy o niebo lepiej niż we wcześniejszych meczach ale zabrakło wykończenia akcji i kropki nad i. Niemniej prawda jest jedna i znana od dawna, w polskiej lidze wystarczy zapierdalać aby wygrywać. Byle kopacze mogą wygrywać, wystarczy, że beda grac ambitnie, mamy buraczaną ligę i wystarczy chcieć, wielkie umiejętności nie sa potrzebne. Nie mówię, że można tak mistrza zdobywać co roku ale spokojnie na puchary lapać się można.

Jak wczorajszy mecz ma się do Skowronka i nowego trenera? Dla mnie kolejna sprawa prosta, cudów nie ma, żadnego efektu nowej miotły nie ma, w 2 dni Niemiec też cudów nie zdzialał i ani ich nie nauczył grać, ani kondycji im nie poprawił itd Wiadomo, dał jakieś wskazówki ale... nie wmawiajmy sobie, że można w dwa dni odmienić druzynę...
Wczoraj widziałem Wislę, która miała ambicję, wczesniej tej ambicji nie bylo. I to jest jedyna rożnica. Kopacze lecą w chuja albo sa zwykłymi ciotkami słabymi psychicznie i trzeba ich glaskać, dać nowego trenera itd żeby im się banie odmuliły. Jedynie tu widzę zmianę mentalną, która mogła zajść po zmianie trenera.
Dlatego będziemy zawsze w dupie bo w tej lidze kopacze to panienki. Im wszystko przeszkadza. Tak na prawdę dostają dobra kasę, nic się od nich wielkiego nie wymaga, a i tak zawsze mają mental ciot, które są zalamane zyciem i własną grą. Także nie umiejętności, nie technika, nie kondycja a psychika, tylko to jest do poprawy a reszta w tej lidze to jest do wybiegania.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując