Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2020, 22:24
Chciałoby sie oszukiwać ale już tej wiary nie ma... Dla mnie gościu ma niby ciekawe CV z drugiej strony coś równia pochyła w jego życiu i nie wypłynał na niemieckie drogi z trenerką, tylko gdzies tam zaczął wsiąkać w słabsze ligi, a już praca na wschodzie Europy to raczej spory regres a nie rozwój i chyba to, że wylądował u nas tez o czymś świadczy...
Sukcesów też większych nie ma, raczej tułaczka od klubu do klubu. Także dla mnie czegoś mu brakuje, taki typowy trener, jak typowy kopacz, który kraży od klubu do klubu i nie robi żadnej rożnicy.
Ale może u nas wypali i się sprawdzi. Oby tak było i obym się mylił co do jego oceny.

Dla mnie trener, który przepracował w jednym klubie 1-2 sezony to żaden trener, na jakiej podstawie możemy tu mówić o budowaniu zespołu, jakiejś myśli rozwoju jak chlop nigdzie, nigdy w życie takiej wizji nie wprowadził bo nawet czasu nie miał na budowę klubu ponieważ już go zmieniał na inny...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując