Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2020, 21:53
Tam trenował zespół w siedmiu spotkaniach, po czym nie przedłużono z nim kontraktu. Powodem nie były jednak wyniki, a odmienna wizja prowadzenia klubu klubu. U 44-latka wszystko bowiem musi być na tip-top.

Nie, no to dobrze trafił, u nas pełna profeska.

Ja chcę, żeby ten klub zawsze wygrywał, bo to nie żaden przytułek dla przypadkowych zawodników. Natomiast teraz pojawiają się tu zawodnicy z różnych krajów, o których nikt nigdy nie słyszał. Tak być nie może. Bądźmy poważni -

Ciekawe do tej kategorii zaliczyłby Mehremicia?

Mam swoją filozofię pracy. Chodzi o odzyskanie piłki po stracie w cztery do pięciu sekund.

No to już jest super ciekawe. Rozumiem że jeśli nie uda się odebrać czysto to może być kosa? Jak tak, to już go lubię.

Nie ma tu znaczenia, ile masz lat i czy byłeś wcześniej zawodowym piłkarzem. Kiedy wchodzę do szatni, zawodnicy muszą wstać i uścisnąć mi dłoń.

Ordnung muss sein. Ale spoko, bo u nas same kulturalne chłopaki jak RB9, całe szczęście że nie mamy w kadrze jakiegoś chama np. nie daj Boże takiego Ibrahimovicia.

O jego bezkompromisowości może świadczyć sytuacja, w której udział wziął były zawodnik Korony Kielce, Erik Pačinda. Słowak przyznał w mediach, że trener chyba go nie lubi, bo na niego nie stawia. U Hyballi jednak takich spraw się przez media nie załatwia. Skrzydłowy z marszu został zawieszony i przeniesiony do rezerw. Dla przykładu.

Trzeba mu wyjaśnić, że u nas działa komisja Legii, więc z tym zsyłaniem do rezerw to ja bym był ostrożny, no chyba że Janickiego.

To na pewno bardzo wymagający trener. Zawsze chce, żebyś dawał z siebie wszystko na treningu.

Czyli wielki come back Bogusia.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując