Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2020, 16:21
Chwała Skowronkowi, że nas utrzymał w Eklapie. Jest to fakt i nie można temu w żadnej mierze zaprzeczyć... wyciągnął nas dosłownie z czeluści...

Jednak drugim faktem jest to, że od powrotu po pandemii jesteśmy najgorszą drużyną w Eklapie... gramy bez ładu i składu i bez kondycji. Wina oczywiście nie leży wyłacznie po stronie Skowronka... choć o tym przekonamy się pod panowaniem nowego trenera.

A kto nowym trenerem? Osobiście chciałem aby został nim Ojrzyńśki ale niestety został trenerem Stali Mielec... Wszystkie jego drużyny grały ponad stan i oczekiwania... i w sumie o to nam chodzi... Chyba nikt nie powie, że mamy mocny skład... a raczej bardzo przeciętny... ale nie tak słaby aby co roku kompromitować się w Pucharze Polski... bo mnie po tych meczach krew zalewała... Ale cóż temat Ojrzyńskiego dawno zamknięty.

A z opcji Nawałka, Skorża, Hyballa, czy może Doll?
Tu trzeba zastanowić się nad tym, o co chcemy walczyć i kim chcemy walczyć w Eklapie...

Nawałka spalił się w Lechu Poznań...
Skorża spalił się w Pogoni Szczecin...
Doll spalił się w Hanoverze 96...
a Hyballa spalił się w NEC Nijmegen...

Tak czy inaczej bardziej przemawiają do mnie trenerzy niemieccy... zawsze to coś nowego, a i każdy z nich CV ma ciekawe...
Hyballa ma taką zaletę, że już pokazał Probierzowi gdzie jego miejsce
Odpowiedz cytując