Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2020, 14:15
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Drugi ogryzek a ty jesteś "pierwszy toczy gnój" intelektualny.

Że niby co, myliłem się co do Skowronka to mam się kajać? Coś masz z głową znowu nie tak? Nie jestem jasnowidzem a tym bardziej nieomylny. Nie mam z tym problemu że myliłem się w kilku sprawach. Do siebie jestem równie samokrytyczny jak do innych

Zresztą prywatnie wolę takich co wyciągają wnioski również po błędach niż nawiedzieni którzy pisali "od poczatku wiedziałem" - bo znaczy że nie używają rozumu tylko intuicji.

Rozumiem że w marnym życiu to twoja chwila "chwały". No cóż, naprawde masz marne życie. Beke to ja z ciebie mogę kręcić "proroku".
Ogryzku pytanie jest takie: KIEDY do Ciebie doszło, że nic z tego nie będzie? Po zwolnieniu, po przegranej z lubinem czy kiedy? Bo wiesz, że ta krytyka z pogromem STALI była słuszna, bo kto trzeźwy ten widział, dalej, że w grze jest PADLINA.

Kiedy się nawróciłeś, ja dla przykładu jakoś z 5-6 kolejek temu już byłem mocno zniesmaczony, czyli stosunkowo długo wierzyłęm, że MOŻE będziemy średniakiem z tym trenerem... Remis z Górnikiem czy Rakowem nie przysłonił mi oczu, dalej widziałem padline.

Napisz, a będzie Ci wybaczone i wspominane kiedy trzeba

EDIT:

Gdybanie co by było za Stolarczyka jest bezsensowne. Utrzymaliśmy się i jest ok, nie mamy gwarancji, że byłoby utrzymanie. Choć faktycznie zimą przyszło pare niezłych grajków.

W każdym razie powtórzę to co pisałem a gimby podniecające się byle wygraną i psioczące po porażce nicym chorągwie krytykowały mnie: HEBERT>> FRYDRYCH póki co,
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 01.12.2020 o godz. 14:21.

Odpowiedz cytując