Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2020, 19:43
Garret napisał(a):Wyświetl post
Z dwójki Doll - Hyballa chyba też bardziej by mi pasował Hyballa. Doll byłby droższy i trochę martwią mnie plotki o jego konfliktowej naturze. Fajnie się mówi, że weźmie piłkarzyki za mordy, tylko na dłuższą metę z gościem a'la Sa Pinto nikt przez dłuższy czas nie jest w stanie wytrzymać. Nikt z nas takiego szefa by nie chciał, po prostu.

Oczywiście nie wiem, czy te plotki nie są przesadzone, ale jeśli nie, to za jakiś czas będziemy musieli szykować kolejną odprawę, tym razem niestety taką, która może być naszym gwoździem do trumny.

Z drugiej strony, Kuba go zna z szatni, więc charakter Dolla poznał na własnej skórze. Ale znowu - to było dawno. Ludzie potrafią dziwaczeć z wiekem.

Jakikolwiek by to nie był wybór, mam nadzieję, że będzie przemyślany, zimno wykalkulowany, a nie na podstawie intuicji.
Wszystko okej, ale to właśnie Hyballa wyleciał w lipcu tego roku z Bredy w wyniku konfliktów.

https://www.tellerreport.com/sports/...ybvUdR2C8.html

W sezonie 16/17 nie uratował przed spadkiem Nijmegen, zresztą Z kolei Doll też spadał z Hannoverem. Także nie oczekujmy cudotwórców.

Ja wiem, że ktoś kto leciał z Bundesligi czy Eredivisie nie musi polecieć z Ekstraklasy, ale jednak jakieś "doświadczenie" już ma. Może zwyczajnie jest słaby, a nie tylko za słaby na Bundesligę.

Ja myślę że do wystrugania fujarki nie zamawia się najdroższego stolarza w mieście. Na gaszenie pożaru styknie w miarę tani i skuteczny strażak jak Ojrzyński. Czemu pozwolono żeby Stał sprzątnęła nam go sprzed nosa? A taki Doll, Nawałka, czy Skorża to mieliby sens, jeśli w Wiśle myślałoby się o pucharach czy LM. Bo chyba nie jest ambicją Nawałki bić się o utrzymanie czy max górną ósemkę przez najbliższe kilka lat? A jak zwykle trener ma być "na lata" jak rozumiem?
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 30.11.2020 o godz. 19:59.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując