Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2020, 15:40
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam krysztala i jego dopierd*(@%*anki do Pana Kmiecika to nie wiem czy sie smiac czy plakac. To jest tak ku%*(%@#sko zalosne, ze powinienes dostac dozywotniego bana. Ty mozesz dzbanie co najwyzej czyscic buty Panu Kmiecikowi, a nie wiem czy i na to zaslugujesz.
Wielki czlowiek, ktory nie nadaje sie na to zeby byc pierwszym trenerem i ma tego swiadomosc, ale jest doskonalym trenerem, ktorego szanuje KAZDY zawodnik i kazdy sie jego sugestii slucha. A wiesz czemu? Bo to jest LEGENDA. Zyjaca LEGENDA i do tego mistrz w swoim fachu.

Ku*wa, nie moglem nie skomentowac tego.

Co do trenera. Zdecydowanie potrzebujemy kogos kto bedzie potrafil wycisnac z tego co mamy optimum. Kogos kto potrafi przygotowac kondycyjnie i taktycznie zespol i kto lubi stawiac na mlodziez, pracowac z nia i ja rozwijac.
Moim zdaniem ten Hyballa to optymalny wybor. Ale nie zdziwie sie jak pojawi sie ktos nie wymieniany.
Rozpłacz się.
Muszę poprosić chyba Czerepacha żeby przetłumaczył...
Piszę -idioto jeden z drugim-że Kmiecik jest legendą i najzwyczajniej w świecie powinniśmy te nasze legendy szanować,ale nie na takiej zasadzie że to fajny chłop to nie popodaje piłki Becirajowi czy Silvie.
Kmiecik powinien "wyglądać i pachnieć"a nie być popychadłem dla coraz to większych tuzów trenerki i kopania w miarę prosto piłki .Co wy myślicie ,że taki Beciraj to wie ile dla Wisły znaczy taki Kmiecik?A jeśli to lubi to niech się zjawi raz za jakiś czas na treningu i pokaże jak to zrobić żeby piłka trafiła w ten biały prostokąt ale nie została złapana przez bramkarza.To że on się widzi w roli wiecznego asystenta to nie znaczy że władze klubu nie mogą mu zapewnić stanowiska jakie taka legenda powinna zajmować.Jaką on rolę będzie pełnił jak przyjdzie faktycznie jakiś trener z zagranicy?Jak myślicie.Tylko tak realnie a nie na papierze.Czasem trzeba komuś pomóc wbrew jego woli...
Odpowiedz cytując