Wyświetl pojedynczy post
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2020, 00:24
Najważniejsze, że już w poniedziałek trener Artur zaczynając od siebie zareagował pozytywnie, tak jak zawodnicy i ludzie wokół klubu, był ogień na treningu (który to już raz) więc proszę się nie czepiać, wiemy gdzie podążamy, jutro a właściwie już dziś wielki taktyk motywator będzie pokrzykiwał go go Stefan! , dawaj Nikola! , brawo Abram! Żaden trener mnie tak nie wyprowadzał z równowagi jak obecnie nam panujący, zagraliśmy może trzy dobre mecze na początku rundy wiosennej, gdzie raczej ktoś inny przyłożył rękę do tych wyników. Oczywiście nadtrener obrósł w piórka pewny swoich nadzdolności zaczął wymyślać kwadratowe koło, już nie wspomnę o klockowatym Klemenzie na wahadle,teraz już 4-3-3 bo Kuba Carlos i Savic mówią że jest spoko, Pan nie panuje nad sytuacją jakieś wywiady, że się zmienił, że zmienił podejście do ludzi, że słucha, że sodówka już nie odbije... Panie Skowronek skoro mówi Pan, że jest człowiekiem i wie Pan co o Panu piszą lub śpiewają, to serdecznie Pana proszę niech trener 'trener' hehe, niech Pan wraca do Bytomia do szkoły bo młodzież potrzebuję takiego motywatora bo problemy mają żeby fikołka zrobić, tam się Pan nada. Bo ja kolejnej wymówki o pozytywnej reakcji na treningu i ogniu w oczach w poniedziałek po meczu(zresztą który to już raz) nie zniosę i krew mnie już zaleje.
Odpowiedz cytując