Wyświetl pojedynczy post
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2020, 09:42
Colin napisał(a):Wyświetl post
Jak bardzo szanuję Trio, że w krytycznym momencie nie zawahali się, że weszli do klubu i wyciągnęli Wisłę z sytuacji beznadziejnej i konsekwentnie porządkują finanse, długi i najróżniejsze historie, które się nawarstwiły przez lata. Szanuję za to, że mają know how, pozyskują sponsorów, umiejętnie też zaprzęgli kibiców by stopniowo wychodzić z długów, za to, że mimo trudnej sytuacji finansowej starają się by z okienka na okienko klub jednak się wzmacniał. Za to że wiele razy pokazali, że są też kibicami tego klubu i im na Wiśle zależy. Natomiast w sytuacji z Olkiem to zaufanie trochę nadszarpnęli i mam nadzieję, że wyciągną wnioski na przyszłość i nie będą w przyszłości tak okłamywali kibiców, którym należy się to by po tym jak bardzo finansowo zaangażowali się w klub (akcje klubu, Socios i inne wpłaty) by szczególnie w tematach tak istotnych jak nowy kontrakt Olka kibice jako także akcjonariusze klubu znali po prostu prawdę. Skoro kontrakt Olka nie został jeszcze fizycznie przedłużony do 2023 to należało po prostu milczeć. A jeśli są sprawy poufne, które nie mogą wychodzić do opinii publicznej to tym bardziej nie należy kibiców wprowadzać w błąd, bo jak już napisałem nie zasłużyliśmy sobie na to. Trio ma moje pełne poparcie, ale mam nadzieję, że z sytuacji z kontraktem Olka wyciągną wnioski na przyszłość bo potem wychodzą takie kwiatki jak kontrakt Olka, a Grabowski to też miał podobno oficjalnie kontrakt z Wisłą przedłużony. Potem dojdzie do sytuacji, że tak naprawdę to nie będziemy wiedzieli czy dany piłkarz rzeczywiście ma kontrakt przedłużony do 202x czy może ktoś za kilka tygodni nam go po prostu zabierze za darmo albo półdarmo.
Z drugiej strony: milczenie to byłby jasny sygnal, ze kontraktu nie ma. Też uważam że to fair co zrobili, ale trochę ich rozumiem
Odpowiedz cytując