Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2020, 10:46
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Przecież to ty stwierdziłeś, że Olek "dał słowo", że przedłuży w styczniu.

Napisałeś też, że to on "przede wszystkim" tego słowa powinien dotrzymać - czyli jednoznacznie zasugerowałeś, że druga strona tez dała słowo. Z doniesień medialnych jasno wynikało, że klub obiecał mu, że będzie dostawał szanse. Jeśli wiesz o jakies innej obietnicy ze strony klubu to nas poinformuj.

Dlatego też zadałem pytanie : dlaczego tylko jedna ze stron ma wg ciebie obowiązek wywiązać się z umowy, a druga już nie koniecznie?
No oczywiście, że "dał słowo" - masz jakieś wątpliwości co do tego, że dogadano się w sprawie nowej umowy, która ze względu na przepisy może zostać parafowana dopiero w momencie, gdy Olek będzie miał 18 lat?

Co do reszty, to może przeczytaj raz jeszcze co napisałem, bo wyciągnąłeś błędne wnioski. Wszystko odnośnie "obietnic" jest w moim poprzednim wpisie.

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Ja chciałbym dodać, że w ciągu ostatnich 3 miesięcy dostał łącznie mniej niż 45 minut w 5 meczach.

Jeśli ktoś uważa, że to nie jest mało i potrafi ocenić jego grę - to naprawdę kariera scouta stoi otworem.

W analogicznym okresie Beciraj dostał 220 minut...

Nawet Boguski od sierpnia był dłużej na boisku.
Czyli wypieramy jego kłopoty zdrowotne w tym okresie - miał grać i już, bo przecież "Wisła mu obiecała".
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.11.2020 o godz. 11:30.
Odpowiedz cytując