Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2020, 14:12
Konrad. napisał(a):
Poważnie? Wow, POWALCZY O PIŁKĘ I ODEGRA!

Oglądałem mecze Buksy na wiosnę i też "walczył o piłkę i odegrywał". Jeżeli tego teraz nie robi, to po cholerę z nim kontrakt przedłużano?
A ja oglądałem i widziałem głupie straty Buksy. Dodatkowo przepychano go bo z racji wieku nie ma jeszcze odpowiedniej masy mięśniowej.

Z Buksą przedłużono bo może się jeszcze tego nauczyć, wiele do tego nie potrzeba jak wyżej napisałem. To nie znaczy, że przedłużono z nim kontrakt i ma grać ,,z urzędu".

Konrad. napisał(a):
Już tłumacze dlaczego porównałem Wielkiego Beciraja (przypominj mi ile już bramek dla nas zdobył?) do Buksy: oboje mają podpisany kontrakt z Wisłą. Messi nie ma, więc twoje porównanie jest debilne.
Tego już w ogóle nie rozumiem. Czyli każdy transfer robi się na chybił trafił bo ciężko ocenić piłkarza i porównać go z innym bo nie ma podpisanego kontraktu z danym klubem? Ostatniego zdania to nawet nie będę komentował, przyzwyczajony już jestem do ,,kultury" na tym forum.
Konrad. napisał(a):
Ciekawi mnie, czy w czerwcu 2021 roku dalej Beciraj będzie dostawał kolejne szanse, bo "powalczy i odegra"...
Beciraj to transfer ,,na już" i on nie będzie dostawał szans, ma robić różnice teraz. Na ten moment jest lepszy od Buksy. Co będzie w czerwcu 2021? Nie wiem. Równie dobrze Beciraj od następnego meczu zacznie seryjnie strzelać. 3 lata temu tu na forum to z Imaza po paru meczach robiono wielki niewypał transferowy.

Konrad. napisał(a):
Nie. Buksa ma odejść za 5 milionów, ale euro. Czyli różnica wynosi 4,5 miliona ale Euro. Tyle możemy stracić nie promując Buksy, tylko Beciraja.

Ten drugi odpłacił nam razie 0 bramkami, ale może coś strzeli - stawiajmy na niego do końca sezonu.
Podałeś mi kwoty bez wartości i kazałeś wynik podać w złotówkach. Tak więc dobrze podałem. Ja nigdzie nie pisałem o stawianiu do końca sezonu. Odniosłem się do wczorajszego meczu. Bo tak samo nie można założyć, że do końca sezonu będziemy stawiać ani na Beciraja, ani na Bukse ani nawet na Błaszczykowskiego.
Równie dobrze mogę napisać - Buksa nic nie pokazuje, ale może w końcu zacznie i go sprzedamy więc stawiajmy na niego do końca sezonu. Buksa ma większe rokowania, Beciraj większe umiejętności. W takim meczu powinien zagrać Beciraj (i zagrał).
Odpowiedz cytując