Wyświetl pojedynczy post
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2020, 06:27
Silva jest dla mnie fenomenem, najpierw robi piekną indywidualną akcję akończoną świetnym strzałem i bramką zeby kilka minut później zrobić głupią stratę przy wyprowadzaniu piłki a następnei jeszcze sfaulować zawodnika Lechii niedaleko pola karnego gdzie nawet ślepy wie jak dobre Lechia ma stałe fragmenty gry.. Później jego gra do przerwy to kolejne głupie straty i oddychanie rękawami. Byłem pewien że w przerwie zmieni go Kuba ale widocznie nie jest on jeszcze gotowy na pełne 45 minut.. Plewka to nie wyszedł z szatni na ten mecz, w środku pola dziura wielkości leja po bombie, 10 vs 11 z takim środkiem nie da się wygrać meczu.. Co do Szota i Abramowicza to byli niemiłosiernie objeżdżani, niestety powoli widać czemu ten drugi dopiero w wieku 29 lat zagrał pierwszy raz na szczeblu ekstraklasy. Frydrych jak dla nie zawinił przy żadnej z bramek, gość naprawdę daje jakość w obronie ale choćby się starał nie jest w stanie połatać wszystkich dziur sam.. Sadloka nie skomentuje, szkoda strzępić ryja, nikt mnie tak nie irytuje jak on.. Podsumowując, o utrzymanie jestem raczej spokojny, mecz przegrany, Lechia o wiele lepsza jednak tym razem zabraklo nam również trochę szczęścia.. Mam nadzieję że Basha wroci na Raków i powalczymy w Bełchatowie o jakieś punkty..
Odpowiedz cytując