Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2020, 18:11
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Widzisz, sam jesteś oszołomem bo ja za każdym razem podkreślałem, że ważne są 3 punkty i cieszą wygrane, a próbujesz mi wmówić, że jest inaczej i kompromitujesz się tutaj wpisami o karmieniu parchatych...

Dobrze Drozd ci napisał, żebyś odłożył ten kompresor z tyłka. Obrażasz, ubliżasz, zachowujesz się jak SMARKACZ bo ktoś nie może mieć innego zdania wmawiając komuś deprecjonowanie - NIE, STWIERDZAM FAKTY, opisuję rzeczywistość, mecz był k... męką i padło dużo urew jak oglądałem to spotkanie ze znajmomymi, podbeskidzie nas gwałciło jak wcześneij inne zespoły - 30 minut nakrywania czapką, kto wie jakby się losy potoczyły gdyby nie ten karny? i uj mnie obchodzi jakiś łks, jakaś stal z 5 punktami - gówno mnie to obchodzi. Oczy krwawiły i tyle, a że wygraliśmy to bardzo się cieszę, tylko ta wygrana nie zamazuje mi rzeczywistej sytuacji.

Zagramy ładny dla oka mecz to sobie wejdę na forum i napiszę bo mam takie prawo. Ciesz się, że wolfy odpoczywa od forum bo już dawno za te herezje zostałbyś pojechany od pokemonów :]
Zachowuję się tak jak wy się zachowujecie. Zmonopolizowaliście wielką ilością wpisów wątek meczowy, gdzie większość normalnych, nie nawiedzonych użytkowników nie chce wchodzić. Bo co tam widzą?

Pierwsze 2 zwycięstwa w sezonie, w tym jedno okazałe które się takie zdarza raz na kilka sezonów? Co widzą?
Widzą JĘKI, PŁACZE, LAMENTY, OBRAŻANIE TRENERA i jednym słowem nic tylko wygrana 6-0 to przypadek, kołki w stali a w ogóle to powinni wygrać 12-0!!! BEZ AMBICJI, TRENER PARALITYK i takie tam wydzieliny frustratów jak wy.

To jest ku.rwa normalny wątek meczowy po wygranej 6-0 z przeciwnikiem? Nigdzie, tylko na naszym forum gdzie kilku fajansiarzy ubzdurało sobie że obrzydzą innym pisanie i czytanie o meczu.

Mam propozycje - załóż sobie z Wermachtem, Drozdem, Skarabeusem i FramaTem wątek - = BEZ AMBICJI - UPADEK WISŁY ZA SKOWRONKA = i tam widzielajcie swoje śmierdzące toksyny które w....iają wielu ludzi. Już nawet nie śmieszą a irytują.

Za chwilę może przegramy i bedzie czas na lament, płacz czy skarabeusowe złorzeczenie trenerowi. Ale po wygranej 6-0 WARA od tego tematu żeby zepsuć ludziom, chocby i chwilowe szczęście z wyniku.

Rozumiesz co mnie w....ia? Dlatego założcie sobie osobny wątek "wydalniczy waszych toksyn" i wszyscy bedą szczęśliwi. Wy - bo nikt wam nie bedzie przeszkadzał w kreowaniu armagedonu i reszta która będzie chciała normalnie porozmawiać
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując