Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2020, 15:05
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Dodałbym jeszcze 5 pozycję, która odnosi się do ciebie i tobie podobnych ludzi mających klapki na oczach i przykładowo samobój rywala bez naszego nacisku określiłby mianem pięknej akcji i świetnego ułożenia taktycznego.
Kulą w płat oszołomie - ja bynajmniej nie wpadłem w kosmiczny zachwyt ani po 6-0 ani tym bardziej po 3-0. Widzę braki zespołu. Ale cieszyłem się jak większość z wygranych.

To wy "pieniacze i malkontenci" forumowi - zaczęliście z jednej strony jak ty deprecjonować wygrane, pisząc ze graliśmy z kołkami, a z drugiej jak oszołom Drozd - wymagać od zespołu Skowronka gry i wyników które by nawet Wisła Kasperczaka nie spełniła dzisiaj.

Przemyśl sobie na spokojnie to co napisałem. I ważne, zdejmuj "maskę" i dotleniaj mózg od czasu do czasu
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując