Wyświetl pojedynczy post
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2020, 10:03
Fakty są takie że wygraliśmy dwa ostatnie mecze z bilansem 9:0, co prawda z benjaminkami ale w ostatnich sezonanch wcale takie wyniki z takimi rywalami nie były oczywiste a właściwie to przerżneliśmy z takimi ekipami jak te dwie wiele punktów których potem nam mocno brakowało czy to w zeszłym sezonie do spokojnego utrzymania czy to 3 sezonu temu jak nam brakło punkta do górnej ósemki czy zaś poprzednio jak walczyliśmy z górnikiem o awans do pucharów do ostatniego meczu. A o dwóch poprzednich pucharach polski nawet nie wspominam bo chyba niee zapomnieliście? Takimi wynikami jak te buduje się drużyna, widząc że mogą wygrać fajnym wynikiem i mam nadzieje że się do takich wyników przyzwyczają i później będą do nich dążyć . Mi jako kibicowi także robi różnice czy zajmiemy 13,11,9 czy wyższe miejsce każda jedna pozycja wyżej będzie mnie cieszyć a uważam że skład mamy mniej więcej do walki o to o co walczyła np ekipa Kiko.
Co do meczu widać było że mniej biegaliśmy i wolniej, mało emocji i jakoś tak poprostu nudno, wyglądało to gorzej wizualnie niż poprzednio jednak widać było też że mamy piłkarzy z lepszymi cv niż PBB i odzwierciedlił to wynik bo gdybyśmy mieli wyrównane składy to dziś wygrało by raczej Podbeskidzie na ambicji.
Cieszy że zagraliśmy od początku dwoma młodymi i cieszy że goście nie odstają a wręcz powiedział bym że się wyróżniają na plus i mam nadzieje że jak wrócą Ci co więcej zarabiają to nie dostaną pierwszego składu z przydziału, Taki Patryk Czy Dawid na dziś to jedni z najlepszych młodych w Polsce, gorsi od nich szli na zachód za dużą kasę, sami meczu nie wygrają ale już są solidnymi zawodnikami na naszą lige i jak bedą dalej pracować ciezko to wszystko łącznie z pierwszą reprezentacją przed nimi.Cieszy mnie też Chuka, on już w zeszłym sezonie miał przebłyski i pewnie by odpalił gdyby mu na to pozwolono, myśle że sie jeszcze rozwinie a wciąż to młody chłopak z długim kontraktem. Fajnie że gra stosunkowo dużo młodych w pierwszym składzie bo nawet jeśli nie pójdą z czasem do lepszych lig i klubów to pozwolą nam się lepszym klubem stać i na lata będziemy mieć dobrych zawodników. Co do trenera to w sumie nie mam zdania bo nie wiem w dalszym ciągu czy on jest szefem alfą i omegą, ale na plus zmiana słabszego dziś (nie słabego) bo nie można być co mecz mvp na Kube.
Odpowiedz cytując