Wyświetl pojedynczy post
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2020, 10:34
Jay jay napisał(a):Wyświetl post
życzyłbym sobie gry 3 napastników, ale znając polskie realia i tanie tłumaczenia taka taktyka pochłonie zbyt wiele energii pomocników i obrońców. Swoja droga ten mecz powinien pokazać na co aktualnie stan w malo poważnej polskiej ekstraklasie Wiele Krakow stac. Czas najwyższy na stanowcze deklaracje a nie śmieszne gadaniny ''gramy o 3 punkty w kazdym meczu''. Klubowa polska pilka nozna musi sie w koncu sprofesjonalizować.
Odpowiedź na to pytanie może nam dać dopiero mecz z Lechią, chociaż i tak jestem sceptyczny co do wysuwania aż takich wniosków na podstawie dwóch meczów z beniaminkami i jednym z Lechią. Górnik na początku rozgrywek łyknął gdańszczan i Legię, a jednak obecnie wszystko wskazuje, że rozbudzone oczekiwania kibiców z Zabrza należy traktować w kategoriach fantasmagorii.

Co do samego meczu to chciałbym, żeby zagrać mógł wreszcie Savić. To jednak zawodnik z wyższym potencjałem niż Silva. Druga ewentualna zmiana to Mehremić za Sadloka, ale mam wrażenie, że na stoperze obaj prezentują podobny poziom. Mehremić zna bodajże czeski, więc o tyle łatwiej byłoby mu się porozumiewać z Frydrychem.
Odpowiedz cytując