Wyświetl pojedynczy post
Matios98
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2020, 23:50
Musiałem kilka razy przeczytać każdy post w tej dyskusji, bo naprawdę nie wierzę w to co czytam. Wisła wygrała 6:0 po świetnym meczu w jej wykonaniu i nawet biorąc pod uwagę, że Stal była w tym dniu dramatyczna to wiele nie zmienia, mieliśmy frajera i go zbiliśmy i brawo. Tak jak mogłem zrozumieć jeszcze jakieś emocjonalne wpisy po meczu, bo wiadomo człowiek w emocjach ogląda i chce więcej i więcej, bo piłka to rozrywka, a ostatnie 30 minut już emocji nie przysporzyło, więc można było być ciut rozczarowanym, ale opowiadanie tu (już jak rozumiem na chłodno) o kompromitacji, braku zaangażowania, braku sił i innych bzdur, to naprawdę aż się słabo robi jak się czyta takie brednie. Przyznaje, że mi też oglądając mecz nie podobało się, że zwolniliśmy tempo, ale jednak do ciężkiej cholery było już 6:0, są kolejne mecze itd. po co się wypruwać na rozbieganiu? Dużo bardziej od zwolnionych obrotów w ataku nie podobała mi się ta lambada w obronie, kilka takich nonszalanckich strat, ale na to na pewno trener zwróci piłkarzom uwagę i tyle.
Odpowiedz cytując