Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2020, 16:38
krysztal,
ja tego nie pisalem. Inna sprawa, ze dawanie wolnego od treningow nie pomoze odzyskac wytryzmalosci i wydolnosci, ale mniejsza z tym.
Ja tam troche pokopal w pilke i pi razy oko wiem jak dziala trening. Pisze to co pisze na bazie swoich doswiadczen. Najpierw druzyna byla zajechana. Dlatego nie bylo swiezosci, byli spoznieni, nie bylo timingu. Tacy ociezali. Teraz odzyskali to wszystko, ale ten ciezki trening mial wypracowac wytrzymalosc i wydolnosc a tego nie zrobil. Wiec zje()%*)*bane przygotowania sa podwojnie. Bo o ile by te elementy byly wypracowane i teraz wrocila swiezosc no to lajt. Mozna przelknac jakies tam bledy w imie tego, ze teraz bedziemy innych zajezdzac wybieganiem i wytrzymaloscia.
Ale tak nie jest. NIe wiem, moze za duzo sily bylo w tym wszystkim. To juz nie do nas pytania i nie nasze rozkminy co zawiodlo, to sam skowronek na pewno wie i sobie zdaje sprawe z tego jak bardzo zajebal. Bo prawda jest taka, ze dobrze przygotowany zespol czyli to co jest teraz + wytryzmalosc to +6 pkt w tabeli na ten moment.

Ale... jest jak jest.

Podzielam Wasze zdanie na temat Frydrycha. Gosc jest kozak i przede wszystkim wymaga. Szot nam przy nim szyyyybko urosnie.
Odpowiedz cytując