Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2020, 07:14
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego dziś Stal tak fatalnie grała? Oduczyli się grać w piłkę? Tak się gra jak przeciwnik pozwala a to my im na nic nie pozwoliliśmy. Stąd ten wynik. Przez godzinę chyba wszyscy przecieraliśmy oczy ze zdumienia.
Jak zobaczyłem naszą ławkę przed meczem to zastanawiałem się jak będzie wyglądać nasz gra przez ostatnie pół godziny. Wyglądała lepiej niż się spodziewałem. Oczywiście co poniektórym należy się zjebka od naszego trenejro za nonszalancję i kilka idiotycznych zagrań w obronie. Dobrze że trochę szczęścia wtedy mieliśmy.
Cieszą schematy przy SFG. Wreszcie! No i brak Maćka przy rożnych i większości wolnych.
Nie ma kogo krytykować po tym meczu, jest za to kogo chwalić. Hejterom Maćka przypominam, że to on na klatę przyjął strzał który leciał do pustaka.
Teraz się modlić należy żeby wszyscy chorzy wrócili jak najszybciej do drużyny w pełni sił. Taka ławka na Stal wystarczyła, na innych pewnie będzie za słaba.
oglądaliśmy ten sam mecz ?

a co do dyskusji powyżej , fajnie przynajmniej poczytać coś na poziomie retorycznym dość wysokim
bo że wejde na to forum i zobacze płacze po 6:0 to prawie mnie tak samo zaskoczyło jak obraz gry i wynik wczorajszego meczu
Odpowiedz cytując