Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2020, 09:56
czaro napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz powtarzam: nie wiem, czy Żukow miał objawy przed meczem, czy ich nie miał. Ze względu na fakt, że kilka dni wcześniej Buksa i Szot pojechali na trening z objawami, jestem w stanie sobie wyobrazić, że miał, ale może i nie miał, nie mnie oceniać.

Chodzi mi o to, że najwyraźniej ktoś jednak mediom sprzedał informację, że Żukow objawy miał, dziennikarze najwyraźniej mieli więc podstawę napisać tak, a nie inaczej. Dlatego zbiorowe oburzenie Jadczakiem wśród kibiców i jego rytualne strofowanie przez Jażdżyńskiego wydaje mi się niepotrzebne, tym bardziej, że rzeczywiście Żukow okazał się chory, a w drużynie mamy coraz więcej przypadków.

Przy okazji właśnie mi wpadło do głowy, że to oświadczenie Jażdżyńskiego, który miał być najbardziej profesjonalny z tria, chyba jest kolejnym przypadkiem rozmycia kompetencji w spółce. Czy z takim oświadczeniem nie wystąpić powinien raczej zarząd, a nie członek rady nadzorczej?
Chłopie jak nie wiesz czy miał czy nie miał jak wypowiada się sam zawodnik i mówi że przed meczem wszystko bylo ok.Potwierdza to trener .Co na twoje potrzeby mają oświadczenie własną krwia podpisać czy samo badanie wariografem wystarczy?
Ja napiszę Czaro wygląda naprawdę jak Homer Simsom ma trzy włosy na krzyż i zęby z drewna.Weż się teraz tłumacz że to nie prawda....
Odpowiedz cytując