piotek napisał(a):

Nie no, faktycznie - 10 punktów procentowych to tyle co nic
Wcześniej napisałeś, że oceniasz ogólny obraz spotkania i ok, masz prawo do takiej oceny, ale może warto się zastanowić, czy jest ona zasadna, gdy niemal wszyscy się z Tobą nie zgadzają?
|
Ja już pisałem, że możecie się ekscytować i podniecać, ale mnie ten mecz nie kupił bo tak naprawdę w obronie niewiele się zmieniło. Niby najważniejsza sprawa zero z tyłu jest, ale to wynika tylko i wyłącznie z postawy Lisa i Górnika, wcześniej rywal inaczej celował a Lis nie miał super interwencji.
Inaczej pisałbym jakby Górnik miał tę optyczną przewagę i nic by z tego nie wynikało, a strzałów i zawałów serca jednak kilka było. Babole były niestety. Zabetonowane nogi przy rogach również.
tomytom napisał(a):

@LucjuszWielki:
Na prawdę nie widzisz różnicy pomiędzy meczami, gdzie nikomu z naszych się nie chciało,nie było sytuacji czy choćby udawanego zaangażowania, a meczem, w którym nie odstawaliśmy jakoś bardzo w żadnym elemencie gry od najlepszej obecnie drużyny w naszej lidze?
Gdzie WRESZCIE było kilka fajnych akcji?
|
Tak było kilka fajnych akcji, z Pogonią w sumie też strzeliliśmy nawet dwie bramki, więc w Szczecinie coś w przodzie się działo, nieprawdaż ?
Nie widzę większej różnicy w postawie obrony, chwała za zero z tyłu jak pisałem, ale dalej to bardzo podobnie.
Jak patrzeć tylko na WYNIK to oczywiście zmian jest diametralna, ale wystarczy chłodno spojrzeć na to co się działo z tyłu, może nie tak jak z Szotem, ale jednak.
Warto nadmienić, iż 3 wyjazd 3 remisu a u siebie w pape. Mieliśmy kiedyś taką serię? Chyba nie, szczególnie jeśli chodzi nawet o brak oklepu na wyjeżdzie.
piotek napisał(a):

|
gdy niemal wszyscy się z Tobą nie zgadzają?
|
Jestem tego świadom, pisałem również o tym:
8,9 Frydrych - odznaka "piłkarz meczu"
8,8 Lis
8,6 Savić
8,5 Mehremić
8,2 Kuveljić
8,1 Yeboah
7,6 Abramowicz
7,6 Żukow
7,5 Burliga
7,5 Plewka
7,0 Silva
6,3 Sadlok
6,1 Beqiraj
5,9 Klemenz
5,8 Basha
5,6 Boguski
(nie oczekuję, aby ludzie oceniający Boguskiego z asystą na 5,6 oraz Frydrycha na 8,9 LOL zgadzali się ze mną, nawet nie chcę, aby się zgadzali bo to oznaczałoby, że odleciałem jak reszta) Natomiast Savic, który spierd szanse na wygraną otrzymał 8,6

Kiedyś ZIEŃCZUK za mniejszą manianę dostawał gorsze oceny w wygranych meczach :] Wiadomo, że inne oczekiwania wtedy były, ale litości, nie można tak skrajnie bezmyślnie podchodzić do padaki :/