Wy¶wietl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010
Sk±d: Garmisch-Partenkirchen.

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2020, 17:08
PAWEŁ napisał(a):Wy¶wietl post
No to tym bardziej po kiego grzyba trzymać ptaszka skoro przyszedł Frydrych i Mechermic i zasugerowali drużynie aby odstępy między formacjami były mniejsze zawodnicy grali na swoich pozycjach i bardziej pokazywali się do podań czego przykładem jest optycznie lepsza gra. Podsumowuj±c ptaszyna out Janicki out= około 100 tysi w klubie. Frydrychowi dokładamy 30tysi za trenerkę co daje dla klubu 70 tysi do przodu Próbujesz szukać argumentów pod swoj± tezę czyli robisz to od dupy strony. Bo na podstawie argumentów powinienes wyci±gn±ć wnioski a s± one następuj±ce:
Kondycja fizyczna——> leży i kwiczy -> tak wiem wina dyr sportowego. A nie czekaj... to wina Dyji
Zmiany ——>ustalone już w poniedziałek—> tak wiem to wina napewno Boguskiego
Zawodnicy grali nie na swoich pozycjach—-> napewno nikt Mu nie powiedział kto na jakiej pozycji gra i jastrz±b musiał eksperymentować. Dobrze że wie, że jak się zesra to się trzeba podetrzeć bo by walił gównem.
Odstępy między formacjami ——> No tak, na kursach dla wf-istów tego nie ucz±
Taktyka————> a co to takiego? jak dzieci we mgle wariacja 1
Zawodnicy. ————> wedle trenera(konf. pomeczow±) w końcu zrozumieli o co mi chodzi debile
SFG ————> nie zawracam sobie głowy pierdołami bo muszę ustalić jakie zmiany zrobię w trakcie meczu.

Z tego wychodzi, ze trafił nam się geniusz trenerki i tylko czekać jak Barcelona albo Real podbiera nam tego praw.....a.

Mam nadzieje ze nasz jastrz±b zjadł Snickersa ogarnie się , przestanie stawiać na zawodników za zasługi albo wygl±d czy huj wie co. Zajmie się trenerka hujowa bo hujowa niestety takim jest trenerem i jako¶ doczłapiemy do końca sezonu. Choć dla mnie to czas stracony.
Zacz±łem czytać ten wpis. Na pocz±tku przeczytałem, że zwolnienie Janickiego i Skowronka to 100 tysięcy w kasie klubu. Przecież umowy można sobie rozwi±zywać jak sznurówki w butach i po jednostronnym rozwi±zaniu zapłacić nie trzeba. Dałem jednak szansę temu wpisowi. Przeczytałem póĽniej, że kondycja fizyczna leży i kwiczy. Tak kwiczy, że biegali¶my lepiej niż chwalony Górnik. Tutaj już odpu¶ciłem dalsze czytanie. To co nas różni to, że ja się próbuje odwołać do liczb, faktów. Ty natomiast widzisz jedno - Skowronek dziad, wf-ista - potem tylko dobierasz sobie sektory w które chcesz r±bać i to robisz.

I jak sobie masz ochotę to to rób, dla mnie Skowronek nigdy nie był tak dobry jak wyniki w najlepszym okresie i tak słaby jak niektórzy na siłę próbuj± teraz wmówić.

Przeciętny Trener, przeciętni zawodnicy, przeciętny klub.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 27.09.2020 o godz. 17:13.
Wi¶lacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta my¶li „grubas, ci±gle pije piwo”. A m±dra zastanawia się, sk±d on ma na to piwo.
Odpowiedz cytuj±c