Wyświetl pojedynczy post
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2020, 11:02
czaro napisał(a):Wyświetl post
Bez żartów. Wcześniej Jadczak był starannie przygotowywaną operacją, teraz jest nim tłumaczący się Obidziński, który siedział cicho, dopóki na yt nie zaczął besztać go Błaszczykowski.

Nie każda różnica zdań to atak, a nie każdy atak to element wielkiego antywiślackiego spisku.
Ja tylko przedstawiłem moje zdanie. Wynikające pewnie z wyższej niż przeciętna wiedzy o mediowym bagienku.

Ale Ty oczywiście możesz wierzyć, że wywiad przypadkiem wypadł teraz. Obi tak był zajęty żeglowaniem, że mimo iż ktoś go (wg niego) bardzo skrzywdził to nie znalazł czasu od 6 sierpnia żeby coś skrobnąć. Mimo, że na pewno wszystkie portale to chciały to udało mu się dopiero po 7 tygodniach. Taki jest zarobiony na tym bezrobociu. Zupełnym przypadkiem wypadło to gdy drużyna znalazła się w rozpadzie w dniu ważnego meczu, a on biedaczek nie miał na to żadnego wpływu. Mógł też nie pomyśleć, że to kontrowersyjny moment - wszak p.o. prezesa w klubie sportowym był tylko rok. W to też możesz wierzyć. Możesz nawet wierzyć, że dokładnie taki sam zestaw przypadków spowodował opublikowanie teaserka w formie wideo będącego podprowadzeniem tego wywiadu dokładnie dzień wcześniej na profilu banku z którego wywodzi się jeden z ekspertów naszego „chcącego dobrze dla Wisły” pana Piotra.

Przy czym moim skromnym zdaniem to raczej świadczy o Twojej wiedzy na temat otaczającego nas świata (staram się być delikatny) a nie o realności dobrej woli Obidzińskiego przy takim splocie wydarzeń.
Odpowiedz cytując