Wyświetl pojedynczy post
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2020, 10:21
Każdego można bronić, każdy zasługuje na szansę ogarnięcia kryzysu. Bo że kryzys każdą drużynę w końcu dotyka, to naturalna kolej rzeczy.

Ja mam jednak taki problem z obecnym trenerem, że nawet zawodnicy, którzy stanowili trzon tej drużyny, grają od dawna po prostu słabo i są bez formy. Basha, Żukow, a nawet często krytykowany Klemenz potrafił nieźle trzymać obronę wespół z Janickim. Doszło do takiego paradoksu, że na prawej obronie gdzie mamy dwóch piłkarzy do grania na zmianę (Burliga, Niepsuj), w składzie wybiega Szot (nic do niego nie mam, wierzę, że się sprawdzi). W środku był obiecujący Pawłowski, mający fajne przebłyski w grze do przodu Kuveljic - gdzie są ci piłkarze (pytam o ich formę)?

Ani nie jesteśmy dobrze przygotowani fizycznie, aby zespołowo "zabiegać" przeciwnika, ani indywidualnie pojedynczy piłkarze nie zaskakują nas pozytywnie formą.

Nie dziwi mnie więc krytyka Skowronka. Bo zwalanie wszystkiego na słabszą całościowo ekipę niż wcześniej albo powtarzanie do upadłego, że poszczegolni piłkarze nie dają jakości, to na pewno nie jest cała prawda.
Odpowiedz cytując