Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2020, 13:34
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post

Problem w tym, że Skowronek w uszach jest za krótki.

Świetny piłkarz i człowiek, nawet legenda naszego klubu. Nie traktujmy jednak każdej jego decyzji i słów w każdej kwestii jak prawdy objawionej. Na ten moment Kuba desygnował na stanowisko prezesa swojego 38-letniego brata, który nic w życiu nie osiągnął i znany jest z tego, że jest bratem Kuby. Oraz wybrał na trenera konfliktowego gościa, który w ciągu 9 lat swojej pracy ma taką samą liczbę sukcesów trenerskich co ja (wliczając w to niższe ligi i juniorów).
Co do pierwszego to tylko twoja opinia
A co do Kuby to , przynajmniej ja , nie mam zamiaru traktować każdego jego stwierdzenia "jako prawdy objawionej " . Ale jednak , można założyć że z racji ogromnej kariery sportowej i współpracy z szeregiem wybitnych trenerów (np Klopp ) ma pojęcie o standartach pracy trenerskiej . W związku z tym zakładam że wybór Skowronka nie był przypadkowy .
A co do obecnego prezesa , dajże mu trochę popracować i wtedy oceniaj a nie z góry zakładaj że se nie da rady ! Przy okazji , wymień , sensownego prezesa z ostatnich 10 lat , oprócz oczywiście pana Piotra ?
Odpowiedz cytując