Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2020, 14:36
Po tym jak coś we mnie pękło w tym meczu, dodał Oliwy do ognia Skowronek na konferencji:
- zrobiliśmy bałagan i musimy go posprzatac (czyli przyznaje się że przez ostatnie pół roku spapral wszystko?, Z czego wziął się bałagan)
- widzę jak ciężko pracują zawodnicy (dlatego nie chce im się biegać w meczu )
- źle weszliśmy w mecz, (bo oczywiście nie byliśmy przygotowani na stratę bramki)
- nie wytrzymaliśmy presji ( no comment)
- zabrakło nam argumentów z przodu (z kolei Płock ma wybitnych piłkarzy w linii ataku)
- pracujemy na to (...) Aby piłkarze złapali chemie i stworzyli zespół (to co on robi od pół roku, nagle wstaną i wszystko się zmieni?)
- na codzien nic nie mogę zarzucić piłkarzom (czyli truchtanie, machanie rękami, odpuszczanie to standard też ma treningu?)
-druzyna jest w przebudowie (dlatego w wyjściowych składach mamy co najwyżej 2-4 nowych zawodników, a rywale nie przebudowują składu?)
-przed chwila zrobiliśmy wielką sprawę, bo Wisła była w trudnej sytuacji (żyjmy tym cały czas, aż sytuacja będzie jeszcze gorsza)

I teraz co ja na miejscu Skowronka bym powiedział:
Zagraliśmy fatalne spotkanie. Zespół został zle przygotowany na mecz, popełniliśmy masę błędów, został zawalony mikrocykl przed meczowy. Kilka wyborów personalnych było również nietrafionych. W sytuacjach w których zawodnicy odpuszczali zostaną wyciągnięte konsekwencje, bo to są niedopuszczalne sytuację. Nastawienie do meczu było fatalne, nie przygotowaliśmy się wystarczająco i zlekceważyliśmy przeciwnika.
Niestety narobiliśmy bałaganu, w związku z tym jestem przygotowany na każdą decyzję zarządu, a że swojej strony wyrażam pełną gotowość również do zastanowienia się na przyszłością w zespole. To będzie tematem rozmow z zarządem.

Trochę SF, ale są trenerzy którzy mają jaja i potrafią przyznać się co zostało spartolone. Skowronek do nich nie należy.

Ostatni raz tak się zagotowałem słysząc pier***** Maaskanta po przegranych derbach.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 19.09.2020 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując