Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2020, 09:36
Najsmieszniejsze w tym meczu jest to, ze punkt zapewnili nam niechciani przez forum zawodnicy Chuca i Carlos, ktorzy przez wiekszosc z Was byli odpalani i skreslani.

I Chuca i Carlos i Beqiraj maja potencjal zeby grac na... chcialem napisac wysokim poziomie, ale napisze na takim poziomie, ktory bedzie nam dawal punkty.

Ale po kolei...

Nie bede sie pastwil nad parodysta. Zrobie to w jego watku.

Lis - nic nie zawalil, nic nie wybronil. Standardowo

Sadlok - bylo elektrycznie w pierwszej polowie, dobrze ze po przerwie uspokoil te faule bo widzialem juz czerwo...

Klemenz - ....... juz wole ogladac Hoyo, ktory wali takie babole jak Klemenz wczoraj. Juniorowi przystoi...

Janicki - niby poprawnie, niby nic wielkiego nie zawalil.

Szot - chyba jego najslabszy wystep. Nic do przodu nie dal. W obronie niepewny, spozniony, gubil przeciwnika. Nie wychodzil po pilke, czekal az do niego "doleci" - dwa raz tak stracil. Bardzo duzo pracy przed nim, ale z kim on ma pracowac? z parodysta?

Abramowicz - poprawnie. Ale lewa flanka to nie jest jego pozycja, brakuje mu zmyslu skrzydlowego, dynamiki.

Basha i Zhukov razem ocenie - im dalej w mecz tym lepiej, szczegolnie Zhukov. Jakby lapal rytm.

Yeboah - piekny przerzut do Savicia, ktory zrobil asyste. Ogolnie bardzo ladnie gral na malej przestrzeni z pierwszej pilki, wychodzil potem na pozycje, kilka ladnych dryblingow. Bardzo fajne zejscie na lewa strone, na ktore nie bylo pomyslu jak wykorzystac przewage liczebna (dziekujmy parodyscie). Kolejny bardzo dobry wystep.
Savic - asysta z cyklu "tego nie da sie zjebac". Widac w koncu u niego dynamike. Pozniej zgasl jak caly zespol.

Chuca - Niezle to wygladalo. Oczekuje wiecej, ale to juz bylo takie minimum tego co byc powinno i nie chodzi mi o bramke. Dobrze rozprowadzal pilke kiedy ja mial, zagrywal w tempo.

Jean Carlos - piekna bramka, troche szarpal, probowal. Nie rzucilo mi sie w oczy nic mega szczegolnego in minus w jego grze. Na pewno potrzebuje minut zeby lapac pewnosc siebie, bo pisalem i bede pisal, ze w jego przypadku problemem jest glowa.

Beqiraj - Tak, zmarnowal setke, ale sam ja wygenerowal. Tak, ciagle widac ze jest ociezaly, ale jednak na skrzydle raz powalczyl i wygral, tak ze zmeczonym zawodnikiem, ale jednak. Kilka razy przestawil obronce i on do tego jest stworzony. Ale zeby to pokazac to musi dostawac pilki, a wszedl tak na prawde w okresie kiedy Wisla postawila czestochowski autobus.

Boguski - serio? Serio?

Chyba nikogo nie pominalem.

Problemy kondycyjne, skurcze, w 4 kolejce po przerwie na reprezentacje? To sie dzieje na prawde?

Autobus w bramce kiedy gra zaczyna sie ukladac, potrafia wyjsc podaniem z pod wysokiego presingu? To sie dzieje na prawde?

Cale szczescie ze Buksa juz podpisal kontrakt, bo gdyby teraz decydowali to roznie moglo byc
Odpowiedz cytując