Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2020, 08:01
MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Jaki postęp jako klub i w czym poza spłata długów zrobiliśmy na przestrzeni 2 lat? Czyli krążenie wraca i co dzieje się dalej, pytanie to bynajmniej nie atak na, władze a rachunek sumienia należący się każdemu.
Mówimy 2 lata, ale jak już to trio jest w klubie krócej, a całkowicie przejęli klub od kwietnia 2020. Czemu to nie działo się szybciej to sam wiesz lepiej.
Ja widzę ich działania, widzę też ograniczenia, przeszkody (jak covid), błędy też ale nie robi ich ten kto nic nie robi. Zarządzanie to już na tym etapie jakość nieporównywalna do rządów Cupiala i TF.
zbyszek93 napisał(a):Wyświetl post
A ja i tak nie akceptuje Wisły pałętającej się na dole tabeli, ponieważ uważam że tą drużynę stać na duże lepsze wyniki niż teraz: https://www.wislaportal.pl/News.html..._LKS_najgorszy - tabela wiosny - 5 miejsce, tabela od czasów zatrudnienia Skowronka - 7 miejsce. Ja nie oczekuje pucharów, ale chociaż środka tabeli, a nie miejsc 12-14 tak jak teraz.
Teraz nawet pomimo przeciętnych wyników masz 9. Miejsce ex eaquo z Lechem i kilkoma innymi drużynami. Mamy początek sezonu i dopiero na koniec roku będzie można śmiało powiedzieć co o kto gra.
Odpowiedz cytując