Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2020, 22:42
Jednak powtórzę, bo tu czyta się tylko ostatnich 5 postów: widzę mankamenty Skowronka, uważam, że można by nawet z tym materiałem grać trochę lepiej (ale pewnie można by i gorzej), ale dopóki nie grozi nam spadek (a raczej nie będzie groził), a skład, zaplecze organizacyjne i możliwości finansowe mamy, jakie mamy, to nie widzę potrzeby zwalniania go. Tym bardziej jeśli w planach jest dalsza przebudowa po sezonie (jeśli).

w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Ad 2. Myślę, że kibice nie wymagają Wisły w górze tabeli. Chcemy po prostu, by panowie w koszulkach z białą gwiazdą na piersi przestali kompromitować nasz klub. Lada moment pobijemy kolejny niechlubny rekord.
Ale zapytam: skoro nie oczekujesz góry tabeli, tylko ze zrozumieniem przyjmujesz dolne jej partie, to co musiałoby się dziać, aby piłkarze nie kompromitowali klubu? Obecnie Wisła jest 12., co - jeśli dobrze rozumiem - Twoim zdaniem jest kompromitacją. Dół tabeli zaczyna się od miejsca 9. Czy miejsca 10.-11. są ok, czy akceptujesz tylko 9.? A może chodzi o grę? Akceptowałbyś remisy na zmianę z porażkami, ale tylko gdyby Wisła grała pięknie? A może wystarczy brzydka gra i 12 miejsce, ale żeby było ciągłe bieganie, ciągłe jeżdżenie na dupie, ciągła presja na rywala, piłka może przejść, nogi nie?
Ostatnio edytowane przez czaro : 13.09.2020 o godz. 22:47.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując