Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2020, 20:10
zbyszek93 napisał(a):Wyświetl post
Skąd masz te pewność, że nie spadniemy? A nawet jeśli to ja nie mam ochoty (ani żaden kibic, oprócz ciebie oczywiście) oglądać drugi sezon z rzędu Wisły pałętającej się po dnie tabeli (a z tym wuefistą jest to pewne). Nie masz żadnych argumentów za jego pozostaniem, z resztą sam go świetnie podsumowałeś, a jednak chcesz żeby został do końca sezonu. To jakiś rodzaj masochizmu?
Wszystko, co miałem do napisania o Skowronku i argumentach za jego pozostawieniem, już napisałem. Jeśli się z tym nie zgadzasz, przeczytaj, skrytykuj, polemizuj. Odpowiadać na rzucanie się przed monitorem na zasadzie ura bura wielka Wisła tu i teraz nie będę.

PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
@ Czaro możesz mi napisać jakie fundamenty klub zaczął budować abym się nie musiał zastanawiać czy kupić karnet na przyszły sezon
Tak, jak napisałem mam nadzieję, że te fundamenty kładziemy albo chociaż zbieramy siły przed wielkim budowaniem, bo jeśli nie, to jest z Wisłą bardzo słabo.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując