Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

bierzcie poprawkę na to że tak jak byli na forum goście którzy korzystali na układach WSH , i oni tutaj bronili zarzadu za wszelka cene w poprzednim układzie , tak teraz naczalstwo socios będzie broniło obecnego zarządu z oczywistych względów
ja nikogo nie osądzam nie krytykuje, ja to rozumiem
ale warto brać na to poprawkę w dyskusjach np nad trenerem
|
Jakie to niby względy mają decydować o tym, że zarząd Socios nie krytykuje czy nie chce krytykować obecnych władz Wisły? Czy my mamy jakiekolwiek korzyści z klubu związane z tym, że zasiadamy we władzach stowarzyszenia? Po co sugerujesz takie rzeczy? Jeśli będzie za co krytykować obecny zarząd klubu, to będziemy to robić, bo po to również powstaliśmy. Pomagamy, ale też wymagamy. Jesteśmy pewni, że władze spółki robią wszystko, by klub stanął porządnie na nogach i krok po kroku budują podstawy. Skąd to wiemy? Bo regularnie spotykamy się i rozmawiamy o bieżących problemach i planach.
Dyskusja nad trenerem? Krytykuj jak chcesz, ja się wstrzymam jeszcze przynajmniej miesiąc. Jeśli w kolejnych 5-6 meczach sytuacja sportowa nie poprawi się, również będę krytykować. Wielkim entuzjastą trenera Skowronka nie jestem, ale też nie będę stawiał kategorycznych ocen po trzech meczach nowego sezonu.
Wątek WSH pomijam, bo bzdur nie chce mi się komentować...