|
[QUOTE=Ogryzek;1556060]To nie jest dokładnie ta sam sytuacja jak ze Stolarczykiem. Nie mamy kompromitującej serii porażek i mimo wszytko nie jesteśmy na ostatnim miejscu. Tym bardziej ze to początek sezonu i rozegraliśmy 2 mecze w lidze?
Jak Skowronek dobije do "osiągnięć" twojego niereformowalnego idola będę pierwszym który zacznie pisać o zwolnieniu Skowronka. Bo ja jestem wierny tylko Wiśle a nie żadnemu jej trenerowi czy piłkarzowi. Jak to zrozumiesz to przestaniesz pobredzać do mnie z tymi głupimi przytykami. Stolarczyka należoło jak najszybciej pożegnać i na szczeście dla Wisły to zrobiono w ostatnim możliwym terminie.
(Tak, wiem już ci puściły zwieracze i nie mogłeś sobie odpuścić więc popuściłeś - przestań się już kompromitować po raz kolejny bo masz plamę na dupie)[/QUOTE
Dlaczego piszesz dokładnie te same teksty co ja? Styki ci się przegrzały i już nic nie potrafisz wymyśleć?
Tak wiem, jak Skowronek przegra te 10 meczów z rzędu wtedy odwrócisz wszystko to co teraz piszesz do góry nogami i już będziesz pisał że nie miał słabej kadry tylko że miał bardzo mocną, że za czasów Cupiała to były mecze i się tak nie kompromitowaliśmy, że zespołowi brakuje ambicji, że to wstyd tak grać, że źle przygotowany itp.
Dokładnie tak samo było ze Stolarczykiem. Na początku piałeś z zachwytu i pisałeś że to wspaniały trener, potem jak zaczęło iść trochę gorzej to pisałeś że jest słaba kadra, ale jak zaczęło już iść tragicznie to wtedy pisałeś że kadra jest ok i to wina tylko i wyłącznie tego diabła 07.
Jeszcze raz polecam zajrzeć do tematu ze Stolarczykiem i chyba każdy zrozumie że nie warto się z ogryzkiem wdawać w jakąkolwiek dyskusje. Hipokryta level hard
|