Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2020, 10:44
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Czy Atalanta ma pieniadze porownywalny z rywalami na poziomie ktorych gra?
Czy Atalanta była w takim miejscu jak Wisła kilkanaście miesięcy temu? Czy może jest budowana z głową od lat? Przecież my na razie sklejamy "kropelką" rozwalony na kawałki klub, nie mając fundamentów, a w kadrze mamy po prostu słabych piłkarzy...

zbyszek93 napisał(a):Wyświetl post
Wymówki, wymówki, ciągłe wymówki. Nie osłabiaj mnie już tym argumentem. Czy potrzeba setek milionów, żeby kopacze z najwyższej ligi wykazali odrobinę ambicji i zaangażowania w starciu z trzecioligowcem?
Wymówki? Mówienie o kompromitacji naszych zawodników to wymówki? Tak, spierdzielili i to drugi rok z rzędu, ja im tego nie zapomnę, ale mam po prostu dość ględzenia o tym non stop, bo nie dość, że nie trafia to jojczenie tam gdzie trzeba, to zwyczajnie nic to nie daje. Piłkarzy powoli trzeba wymieniać i w klubie, na miarę możliwości starają się to robić.

zbyszek93 napisał(a):Wyświetl post
Dużo ludzi już to zrobiło. Kompromitacje na boisku w tym i w tamtym sezonie oraz np. pajacowanie Królewskiego na Twiterze już zniechęciło mnóstwo ludzi.
Zrobiłeś coś żeby było lepiej, żeby na miarę swoich możliwości poprawić sytuację naszego klubu, czy Ciebie interesuje tylko wynik na boisku, a jak klub ma egzystować, jak ma osiągać lepsze wyniki, w jakim jest nadal stanie spółka, to już masz gdzieś?

Królewski? Może i pajacuje, mnie również nie podoba się jego aktywność na tt, ale zrobił nieporównywalnie więcej od takiego jak Ty "Zbysia", który jedyne co potrafi, to klepać klawiaturę.
Odpowiedz cytując