skarabeus napisał(a):

|
Czy Atalanta ma pieniadze porownywalny z rywalami na poziomie ktorych gra?
|
Czy Atalanta była w takim miejscu jak Wisła kilkanaście miesięcy temu? Czy może jest budowana z głową od lat? Przecież my na razie sklejamy "kropelką" rozwalony na kawałki klub, nie mając fundamentów, a w kadrze mamy po prostu słabych piłkarzy...
zbyszek93 napisał(a):

|
Wymówki, wymówki, ciągłe wymówki. Nie osłabiaj mnie już tym argumentem. Czy potrzeba setek milionów, żeby kopacze z najwyższej ligi wykazali odrobinę ambicji i zaangażowania w starciu z trzecioligowcem?
|
Wymówki? Mówienie o kompromitacji naszych zawodników to wymówki? Tak, spierdzielili i to drugi rok z rzędu, ja im tego nie zapomnę, ale mam po prostu dość ględzenia o tym non stop, bo nie dość, że nie trafia to jojczenie tam gdzie trzeba, to zwyczajnie nic to nie daje. Piłkarzy powoli trzeba wymieniać i w klubie, na miarę możliwości starają się to robić.
zbyszek93 napisał(a):

|
Dużo ludzi już to zrobiło. Kompromitacje na boisku w tym i w tamtym sezonie oraz np. pajacowanie Królewskiego na Twiterze już zniechęciło mnóstwo ludzi.
|
Zrobiłeś coś żeby było lepiej, żeby na miarę swoich możliwości poprawić sytuację naszego klubu, czy Ciebie interesuje tylko wynik na boisku, a jak klub ma egzystować, jak ma osiągać lepsze wyniki, w jakim jest nadal stanie spółka, to już masz gdzieś?
Królewski? Może i pajacuje, mnie również nie podoba się jego aktywność na tt, ale zrobił nieporównywalnie więcej od takiego jak Ty "Zbysia", który jedyne co potrafi, to klepać klawiaturę.