Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2020, 14:15
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Jestem daleki od oczekiwania sukcesów albo gry na poziomie drużyn z najlepszych cupiałowskich czasów. Jak już ktoś wyżej wspominał , chciałbym zobaczyć drużynę , która ma jakiś pomysł, która ma ambicję, walczy. Parę razy dostaniemy w łeb , czasami wygramy , czasami zremisujemy ale oczekuję walki i ambicji . Nikt mi nie wmówi , że powodem porażki z KSZO były ciężkie przygotowania. Drużyna z poziomu ekstraklasy ma obowiązek wygrać z takim zespołem nawet wstając od stołu po wigilii. Kompletnie zlekceważyli przeciwnika . w dodatku te teksty Skowronka o ambicji na treningu i w sparingach... za to punktów nie przyznają niestety. Trener musi coś powiedzieć i wstawić się za drużyną ale tutaj mocno popłynął .
Na ostatnie 4 mecze, KSZO wygrało jedno- z Wisłą, pozostałe w cymbał z takimi potęgami jak :

Avia, Podlasie Biała Podlaska, Podhale.

Zaznaczam , że nie jestem za zwolnieniem Skowronka już teraz. Niech pracuje min. do zimy - i tak nikt lepszy do Nas nie przyjdzie. Spadek nam również w tym sezonie nie powinien grozić, chyba... Natomiast jeżeli całą rundę będziemy wyglądali jak zespół człapaków z pomysłem na grę ala kadra Brzęczka to Skowron Out.
Nikt porażki z KSZO nie usprawiedliwia i chyba każdego ta przegrana wqrwiła ale jak nie dajesz sobie wmówić że to przez przygotowania tak ja nie dam sobie wmówić że tam trener był do czegokolwiek potrzebny.Ten mecz jest poza dyskusją nie ma co po prostu strzępić ryja.Jak teraz po przerwie na repre nic w naszej grze się nie poprawi będzie się można zacząć martwić
Odpowiedz cytując